Limited Edition

 

Forest Mélange – en BeSafe Limited Edition

Inspirert av endeløse, skandinaviske skoger

Som en feiring av de skandinaviske skogene, har vi designet vår nye Limited Edition: Forest Mélange. En versjon som uttrykker vår kjærlighet til naturen, og hvor mye vi setter pris på de endeløse skogene. En versjon som feirer familielivet. En versjon kun for deg.

Denne Limited Edition er tilgjengelig kun for BeSafe iZi Go Modular i-Size og iZi Modular i-Size.

Som skandinaver lever vi, puster vi og utøver vi vår Scandinavian Safety. Vi beskytter hverandre, vi passer på hverandre, og vi omfavner familien vår.

Og for oss skjer mye av familielivet utendørs. Sammen utforsker vi de dypeste skogene, og klatrer opp på de høyeste toppene. Sammen opplever vi de minste dyrene og de høyeste trærne. Men vi driver ikke bare med utforskning av omgivelsene. Vi setter pris på de.

Forest Mélange Limited Edition er kun tilgjengelig hos utvalgte forhandlere. 

BeSafe iZi Go Modular i-Size

BeSafe iZi Go Modular i-Size fikk toppscoren ”Very Good” på sikkerhet i ADAC / Stiftung Warentest og «Best Buy» fra Which?

– Polstret 5-punkt internsele
– Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse
– Solskjerm med UPF 50+
– i-Size godkjent

iZi Modular i-Size

BeSafe iZi Modular i-Size ble tittelen ”Highly recommended” av TCS basert på sine fantastiske testresultater.

– Stor justerbar benplass
– Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse
– Flere soveposisjoner
– i-Size godkjent

Bidra til ditt barns fremtid

Plant et tre

Å oppleve naturen og å sette pris på skogene kan være helt naturlig for deg og oss. Men kanskje ikke i fremtiden, og kanskje ikke for alle.

Klimaendringer, snauhogst og ødeleggelser er bare noen av årsakene til at 80 % av verdens skoger allerede er i ferd med å bli ødelagt. Vi kan ikke forandre alt, men vi kan gjøre noe.

Barna våre er fremtiden vår, og å bevare naturen er en viktig del av dette.

For disse Limited Edition-bilbarnestolene har vi inngått et samarbeid med organisasjonen OneTreePlanted, for å gi deg mulighet til å bidra til våre barns fremtid ved å plante et tre i ditt barns navn.

Alt du behøver å gjøre, er å registrere ditt Limited Edition-produkt på vår hjemmeside. Du registrerer deg, vi donerer til OneTreePlanted, og de planter et tre i ditt barns navn. Så enkelt er det.

Plant et tre i ditt barns navn ved å registrere produktet ditt

Tusen takk for at du bidrar til våre barns fremtid!

Når du har registrert ditt Limited Edition produkt, sender vi deg en e-post med ditt helt eget tresertifikat og du vil bli holdt oppdatert på hva slags innvirkning ditt tre har i sin region.

  • Ikke obligatorisk selvsagt, men vi vil gjerne plante et tre i ditt barns navn hvis ønskelig
  • Du finner serienummeret på undersiden av produktet

Utforsk de skandinaviske skogene sammen med oss