BeSafes merkevare-manifest

Som forelder vil du gi barna dine det aller beste. Du beskytter, støtter og forbereder de for fremtiden. Å reise sammen er en stor del av familielivet – enten det er en lang roadtrip eller om vi bare er på tur for å kjøpe is. Å være sammen mens vi takler livets eventyr, store og små, er slik vi kreerer varige minner. Opplevelsene vi deler gjør at vi setter pris på verdenen rundt oss, og vekker nysgjerrigheten til å utforske videre. Å bringe verdenen til våre barn hjelper dem til å vokse seg sterke og glade, og forbereder dem til å gjøre det beste de kan for å oppnå drømmene sine.

Denne trangen til å utforske og å undre seg er en del av vårt skandinaviske DNA, og det er i hjertet av alt vi gjør i BeSafe. Grunnlagt i 1963 av den norske Torgersen-familien, og nå ledet av fjerde generasjon etter grunnleggeren, deler vår BeSafe-familie den samme lidenskapen: Å sikre at du og barna dine kan dra ut i verden, trygt forberedt for alt som måtte komme.

Livet er en vakker reise

En ny reise starter nå. Sammen. Vær nysgjerrig og oppdag ekspedisjonene nær dere. Nyt alle de små, og likevel store undrene underveis. Som den overraskende sterke duften fra en blomst, å ta på et dyr, å bli klissvåt – når du er fire år gammel, er hver eneste vei nesten ny for deg, hver eneste vei er en reise man kan utforske. Selv turen til butikken kan være et lite eventyr, om du ønsker det. Og noen ganger kan det som skjer innimellom være øyeblikket du husker. Så kom igjen – utforsk livet sammen.